Den 25. maj 2018 fik persondataforordningen virkning. Det betyder, at alle virksomheder skal kunne dokumentere, at de behandler persondata i overensstemmelse med de nye regler. Nedenfor ser du en beskrivelse af, hvordan vi behandler dine persondata.

 

Persondatapolitik

Når du tilmelder dig et kursus, beder vi om oplysninger om dig. Oplysningerne vil blive behandlet i overensstemmelse med persondataforordningen.

 

Formål og retsgrundlag for behandlingen af dine oplysninger

For at håndtere kursustilmelding og kursets afvikling, behandler vi dine personoplysninger. Lovgrundlaget for behandling af dine oplysninger er databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b og databeskyttelseslovens §6.

 

Personoplysninger

Vi behandler de oplysninger, som du har givet til os. Det er oplysninger, som vi skal bruge, for at kunne administrere din kursustilmelding og betaling: navn, telefonnumre, mailadresser.

 

Modtagere af oplysninger

Dine personoplysninger bliver videregivet til følgende modtagere:

  • De IT-leverandører og andre databehandlere, som leverer vores IT-systemer

 

Hvor stammer dine oplysninger fra

Vi har modtaget oplysningerne fra enten kursisten eller anden repræsentant fra din virksomhed.

 

Opbevaring af oplysninger

Vi opbevarer dine oplysninger indtil kursets afvikling, og op til fem år efter endt regnskab, efter du har deltaget på det seneste hold.

Hvis du er tilmeldt vores nyhedsbrev, bliver dine data til det formål opbevaret indtil du framelder dig.

 

Dine rettigheder

Du kan læse om dine rettigheder vedrørende vores opbevaring af dine oplysninger i Datatilsynets vejledning:

https://www.datatilsynet.dk/media/6893/registreredes-rettigheder.pdf